2015. június 16., kedd

Sevilla után Magyarország!? - Nagy dobásra készül a Fradi

A német és a magyar sajtó egybehangzóan arról ír, hogy illusztris vendég látogatta meg a Ferencváros edzéseit, ám korántsem biztos, hogy az üzletből lesz valami, avagy a 36-szoros német válogatott védekező középpályás Piotr Trochowski klubot keres magának. 

Akinek a 31 esztendős labdarúgó neve nem hangzatos, az valószínűleg nemrég óta bolyong a labdarúgás száguldó cirkuszában. A Bayern Münchenben nevelkedő, majd a profik közt debütáló és bajnoki címet és kupát is szerző labdarúgó karrierjének leghosszabb állomása Hamburg volt. Hat esztendő, megannyi szép emlék és két Intertoto Kupa diadal után egy újabb fejezet következett, melyet úgy hívtak Sevilla. Ez a történet már nem annyira fényes, a kezdet jó volt, ám az utolsó másfél szezon már hanyatló. A 2013/2014-as szezonban Europa Ligát nyert a csapattal, ám ezt követően sérülés nehezítette dolgát, szerződése pedig lejárt, melyet a felek nem hosszabbítottak meg, így jelen állás szerint immáron több mint fél esztendeje szabadúszó. Ráadásul ha minden igaz a Sevilla és Trochowski még pereskedik is...!

Thomas Doll és Trochowski jól ismeri  egymást, ugyanis a német szakember Hamburgban már volt a játékos edzője, s jó kapcsolatot ápolnak a mai napig, de ez még nem jelent szerződés-aláírást, ugyanis német és olasz élvonalbeli klubok is képben vannak a védekező középpályás kapcsán.

Trochowski piaci árát 1 millió euróra taksálja a német transfermarkt.de, ez azonban nem jelent semmit, hiszen a labdarúgó szabadon igazolható. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése