2015. június 16., kedd

Újpesti tervek és egy ifjú bosnyák tehetség

Nagy változások várhatóak az Újpest FC háza táján, a szurkolók pedig már nagyon kiéhezettek a sikerre. Hiába nyert tavaly Magyar Kupát a csapat, a legutolsó bajnoki címre már csak a hűséges régi szurkolók emlékeznek, a fiatal generáció még nem tapaszthatta meg az érzést. Pontosabban azok, akik az 1997-98-as szezon után adták szívüket a lila-fehér klubnak. A csapat vezetőedzője Nebojsa Vignjevic beszélt a tervekről és az esetleges távozókról. 

"Elsősorban magyar futballistákkal szeretnénk erősíteni, de előfordulhat, hogy néhány légiós is érkezhet. Úgy gondolom, hogy hat-hét futballistára szükségünk van. Nagyon fontos, hogy igazoljunk egy támadót, és szélsőkre is szükségünk van, hogy minden versenysorozatban megálljuk a helyünket. Jonathan Heris és Loic Nego iránt több külföldi csapat is érdeklődik. Jelenleg az Újpest labdarúgói, de ha olyan ajánlat érkezik, ami nekik és a klubnak is megfelel, akkor nem tudjuk őket megtartani." - olvashatóak Nebojsa Vignjevic szavai a klub hivatalos honlapján.

Emellett pedig egy sajtóhír is napvilágot látott, a bosnyák lapok arról írnak, hogy a 20 esztendős utánpótlás válogatott támadó középpályást Fedor Predragovicot az Újpest és a Videoton is szeretné megszerezni. A Borac Banja Luka fiatal játékosa a mögöttünk álló szezonban 19 bajnoki mérkőzésen és 6 kupatalálkozón kapott lehetőséget.

Az elmúlt napokban pedig Radó András és Selim Bouadla neve is felmerült Újpesten, utóbbinak érkezésére komoly esély van. Előbbinek ügyében pedig ha minden igaz, tárgyalnak a felek.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése