2015. június 16., kedd

Dzsudzsák a német Bundesligában!?

Újabb hírek láttak napvilágot Duzsudzsák Balázs további karrierjét illetően, avagy az SS Lazio és az Inter érdeklődése a sajtóban elhalkult, s a Hertha BSC került előtérbe. Vajon meddig ér Dárdai Pál keze? 

A magyar válogatott és a Hertha BSC első embere Dárdai Pál kis túlzással immáron több helyet kap a német sajtóban, mint a legsikeresebb német klub a Bayern München. Avagy a magyar szakember nyilatkozataitól, tetteiről forr a világháló. Két fronton vívott "háború", sok kérdés és kétely, no és megannyi kérdés, mely megválaszolatlanul hever az éterben! Talán még maga Dárdai Pál sem tudja, hogy mi lesz, ám abban biztosak lehetünk, tudja mit akar. Biztosak lehetünk benne, hogy nap mint nap friss hírek látnak majd napvilágot, mi azonban most a legújabbakat tálaljuk.

Magyarosodik a Hertha BSC, avagy vezetőedzője Dárdai Pál mellett akár két válogatott labdarúgó is érkezhet a nyáron. A Ferencváros kapuvédője Dibusz Dénes ott szerepel a magyar szakember kívánságlistáján, melynek a magyar klub vezetői bizonyára nem örülnek. A hír immáron nem csak a magyar sajtóban, de a németben is megállja helyét, az események forgatagával ugyanis a nívós Kicker is foglalkozik.

Emellett mondhatni bombaként robban Dzsudzsák Balázs lehetséges berlini szerepvállalása, melyről még elég keveset tudni, ám maga Balázs nyilatkozott úgy, hogy megvan az esély a transzferre.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése