2015. június 16., kedd

Van der Vaart aláírt Spanyolországba! - hivatalos

Visszatér a spanyol élvonalba Rafael Van der Vaart, a 32 esztendős támadó középpályás ugyanis megegyezett a másodosztály idei bajnokával a Real Betis személyében. A hírt a felek hivatalosan is megerősítették, a 106-szoros holland válogatott bemutatására a keddi nap folyamán kerül sor. 

Véget ért tehát a hamburgi kaland, avagy Stieber poszt riválisa immáron hivatalosan is elhagyta a német klubot, mely nem hosszabbította meg lejáró szerződését, így ennek tükrében a Betis ingyen szerezte meg a klasszis labdarúgót, melynek utóbbi évei nem igazán sikerültek jól, ezt hűen tükrözi, hogy a Hamburg idén és tavaly egyaránt osztályozópárharcra kényszerült.

"Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Egy nagyszerű klub a Betis, alig várom a kezdést. Azért is örülök, mert a családom Sevillához közel él, emellett rendkívül szeretek Spanyolországban futballozni." - olvasható a holland első nyilatkozata a a Real Betis hivatalos honlapján.

Van der Vaart az Ajax játékosaként tűnt fel a színtéren, majd két ízben is megjárta Hamburgot, mely közt a Real Madrid és a Tottenham csapatát erősítette. Eljött tehát az ibériai visszatérés ideje, legutóbb 2010-ben a Real Madrid színeiben szerepelt spanyol bajnokin.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése