2015. május 20., szerda

99% - megvan Nikolics új klubja! - sajtóhír

A weszlo.com 99 százalékos biztosságra állítja, hogy a Videoton támadója Nemanja Nikolics a következő szezont a lengyel Legia Warszawa csapatánál kezdi meg, s a felek nemsokára hivatalosan is megegyeznek. 

Mint ismeretes Nikolics szerződése lejár az új magyar bajnokkal, s a felek nem tudtak megállapodni a folytatást illetően, ugyanis a válogatott csatár túl magas fizetési igényekkel jelentkezett be. A hírek szerint havi 20 ezer eurót szeretett volna csebre tenni, mely 6 millió forintnak felel meg, ez pedig nem fér bele a Vidi költségvetésébe, így a felek elválnak egymástól.

Már a télen sokan vitték volna, s most sincs hiány érdeklődők terén, a sajtó két német klubról és a francia Bordeauxról ír, ám a weszlo.com állítja, a Legia Warszawa lesz a befutó. Ezt azonban még kezeljük csínján. 

Immáron kijelenthető, hogy Nikolics lesz a 2014-2015-ös szezon magyar gólkirálya, ezidáig 25 mérkőzésen 21-szer volt eredményes, s toronymagasan vezeti ezzel a góllövőlistát. 

A mai napon azonban biztosan nem téma a klubváltás, ugyanis a Videoton és egyben Nikolics is a Ferencváros elleni Magyar Kupa fináléra készül, melyet este 20 órakor rendeznek a fővárosi klub otthonában.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése