2015. február 13., péntek

Nasri kemény kritikája Mourinho felé

A Premier League bajnoki címéért jelen állás szerint két csapat folytat harcot, a listavezető Chelsea és a címvédő Manchester City. A két klub immáron túl van az egymás elleni mérkőzéseken, mely két döntetlent hozott. A felek között hét pont a differencia a londoni kékek javára, ám a Polgárok játékosa Samir Nasri állítja, a tabella nem tükrözi az erőviszonyokat. 

"Nagy tisztelője vagyok José Mourinhónak, de a csapata nem tett rám különösebb benyomást, semmi különöset nem látok benne. Már kétszer is játszottunk velük a szezonban, előbb a hazai döntetlennél tíz emberrel voltunk jobbak náluk, majd idegenbeli egy egynél is jobban futballoztunk, mint ők. De láttam több meccsüket is, nem gondolom az, hogy egy fantasztikus csapatról lenne szó esetükben. Csupán arról van szó, hogy nagyon erősek és van egy jó csatáruk." - nyilatkozta a Manchester City francia játékosa Nasri. 

Sokaknak egyébként nem tetszik az a foci, amit a Chelsea, illetve Jose Mourinho képvisel, hajtós, küzdős játék, de nem szép, nem éppen közönségszórakoztató, de el kell ismerni, hiszen az eredmények is ezt mutatják, hogy bizony eredményes. Nemrégiben Van Gaal a Manchester United vezetőedzője kapott hasonló kritikát egyik honfitársától, mely szerint nem látszik keze munkája a csapaton. Az eredmények jönnek, de a szem, a szurkolói szív nem elégedett. 

Ami a két csapat közti különbséget illeti:
1. Chelsea 25 meccs 18 győzelem, 5 döntetlen, 2 vereség, 55:21-es gólarány 59 pont
2. Manchester City 25 meccs 15 győzelem, 7 döntetlen, 3 vereség 51:25-ös gólarány 52 pont

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése