2015. február 13., péntek

Paul Scholes is élesen kritizálja Van Gaalt

Egyre több kritika éri  Louis van Gaalt a Manchester United nyáron kinevezett holland trénerét annak ellenére, hogy az eredmények jönnek, a csapat pedig már felkúszott a bajnoki dobogó harmadik fokára. Pár napja Pierre van Hooijdonk, honfitársa, most pedig a Vörös Ördögök klubikonja Paul Scholes fogalmazott meg éles kritikát.  

"Az égvilágon semmi élvezetet nem nyújt, valójában szenvedek, ha Louis van Gaal csapatát kell néznem. Ugyan sikerült felülmúlni a Burnleyt otthon, de a vendégek irányítottak az első félidőben. Néha szánalmas, amit a United futball címén művel." - mondta Scholes a The Independent szerkesztőjének.

Van Gaal honfitársa Pierre van Hooijdonk hasonló képen fogalmazott, elmondta, hogy bár az eredmények jönnek, a csapat teljesítménye, a mutatott játék hétről-hétre katasztrofális. Egyszerűen nem látszik a fejlődés, s nem lehetne megmondani, hogy ez Van Gaal csapata, egyszerűen nem hordozza a társaság a holland tréner kézjegyeit. Emellett pedig azt is megemlítette, hogy az átigazolási politikán is meghökkent, neveket, sztárokat vett sok pénzért, olyan játékosokat, akik nem passzolnak össze, nem tudnak együtt egységet alkotni.

A Manchester United jelenleg harmadik a Premier League tabelláján, előre nehéz lesz mozdulni, ahhoz szinte hibátlan játékra lenne szükség, míg hátrafelé nagyon könnyen meg lehet csúszni...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése