2015. január 24., szombat

ManUnited: Kinyílik a pénztárca, PSG játékos érkezhet

Eddig nem volt túl aktív az átigazolási piacon, az utolsó héten azonban kinyílhat a Vörös Ördögök pénztárcája. A legfrissebb hírek szerint Van Gaal a Paris Saint-Germain brazil védőjét nézte ki magának, a hírt pedig a játékos ügynöke is megerősítette. 

 Marquinhos ügynöke Giuliano Bertolucci a a Le Parisiennek elmondta: "Számos klub érdeklődött, a Manchester United is köztük van. Marquinhos tiszteletben tartja az edzőja döntését, de többet akar játszani.vKészen áll arra, hogy akár jobbhátvéd vagy védekező középpályás pozícióban játsszon, ha szükséges. Már megtette ezt a Románál és a brazil válogatottban is. Ő lesz a világ legjobb védője. Van olyan jó, mint honfitársai Thiago Silva és David Luiz."

A 20 esztendős ifjú titán tehát elégedetlen jelenlegi helyzetével, s folyamatos játéklehetőségre vágyik, ezt Manchesterben pedig megkaphatja. Ami a piaci viszonylatokat illeti, borsos az ára, a transfermarkt.de 25 millió euróra taksálja, míg a PSG 2013-ban 31 milliót fizetett érte a Romának. Jól a zsebbe kell tehát nyúlnia a Vörös Ördögöknek, ám Marquinhos hosszútávú, minőségi megoldás lehet a klub védőgondjaira.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése