2015. január 24., szombat

Egyezség a Chelsea és a Roma között, érkezik a középpályás

Ha egyenlőre csak ideiglenesen is, de elhagyja a Chelsea labdarúgócsapatát Mohamed Salah, erről számol be a goal.com szombati soraiban

Mourinho korábban jelezte, hogy a 22 esztendős egyiptomi nem eladó, ennek megfelelően csupán kölcsönszerződésről van szó. A válogatott szélső egy esztendeje érkezett a Baseltől, ám nem tudott magának helyet kiharcolni a Chelsea kezdőjében, illetve stabil cserének sem nevezhető, így a portugál tréner a fejlődés és játéklehetőség reményében útnak eresztette játékosát. A célállomás az olasz főváros, azon belül pedig az AS Roma.

A goal.com pontos információkat is közöl, mely szerint a felek másfél esztendős kölcsönszerződésben állapodtak meg, melynek értelmében Salah a 2015/2016-os szezon végén visszatérhet a Staford Bridge gyepére. Ez azonban korántsem biztos, ugyanis opciós joggal bír majd az AS Roma, 16 millió euró ellenében megszerezhetik Salah játékjogát. Addig azonban csupán fél millió eurójukba kerül a kölcsönszerződés. Na ezt nevezik olyasfajta biztonsági kölcsönszerződésnek, avagy a Chelsea így is és úgy is jól jár.  

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése