2014. december 11., csütörtök

Real Madrid: Angol válogatott középpályás érkezhet

A Daily Express arról ír, hogy Carlo Ancelotti a Real Madrid vezetőedzője szívesen látná csapatában a Liverpool angol válogatott szélsőjét Raheem Sterlinget. Még januárban befuthat az ajánlat az Anfieldre. 

A 20 esztendős jamaikai származású szélső Londonban kezdte pályafutását, a Queens Park Rangers utánpótlásában szerezte meg a sportág alapjait, majd a Liverpool híres akadémiájára került, ahol gyorsan lépkedett a ranglétrán a csapatok között és nagyon fiatalon az első csapatnál találta magát. Dinamizmusa és tehetsége lenyűgöző, így hamar a közönség kedvence lett és megragadt a kezdőben, miközben az angol válogatottnak is rendszeres kezdője lett.

A Liverpool tavaly remek szezont futott, visszatért  a legrangosabb európai kupasorozatba a Bajnokok Ligájában azonban az idei szezon a nyűglődésről szól. A csapat kiesett a csoportküzdelmeket követően, míg a bajnokságban enyhén szólva is szagos a szereplés, a nemzetközi kupaporond pedig nagyon távol van, már.már beérhetetlen távolságra sodródott, pedig még félszezon sincsen. Egy biztos, huszáros hajrá kellene ahhoz, hogy a csapat az első négyben végezzen. Suarez és Sturridge hiánya nagyon megviseli a csapatot. Igen ám, de ki lesz az aki marad?

Sterling a hírek szerint válogathat a kérők között, a Real Madrid mellett ugyanis a Paris Saint-Germain és a Chelsea is fontolgatja azt a bizonyos lépést.

Ami a piaci viszonyokat illeti, a transfermarkt.de három hónapja 20 millió euróra taksálta Sterling piaci árát, akinek 2017 nyaráig szóló szerződése van a klubbal.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése