2014. december 11., csütörtök

Aranyba öntik Dzsudzsák Balázs lábát

Van, ami nem változik, ez pedig a szeretet és a tisztelet Dzsudzsák Balázs iránt Eindhovenben. A magyar válogatott szélső most visszatér egykori sikerei helyszínére, ahol rendkívüli megtiszteltetés érte, aranyba öntik lábát. 

A nyírlugosi fiú, a Debrecen kiválóságaként 2008-ban került Hollandia egyik legpatinásabb klubjához a PSV Eindhovenhez, ahol hamar közönségkedvenccé vált és a csapat egyik legjobbja lett. Viselhette a csapatkapitányi karszalagot és sztárklubok célkeresztjében volt. Nagy megdöbbenésre 2011-ben az orosz Anzhi ajánlatát fogadta el, ezért pedig a mai napig sokan haragszanak rá, sokan nem értik a miérteket. Jelenleg a Dinamo Moszkva alkalmazásában áll, csütörtökön pedig visszatér korábbi sikerei helyszínére egy Európa Liga mérkőzés keretein belül. Balázs Kuranyi oldalán autóval érkezett meg Eindhovenbe, ahol hatalmas megtiszteltetésben részesült.

Dzsudzsák Balázs a Facebook-oldalán így ír - "Óriási megtiszteltetés ért: a PSV stadionjában levették a lábméretem, mert aranyba öntik és kiállítják a klub múzeumában. Köszönöm!"

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése