2014. december 11., csütörtök

Chelsea: Argentin szárt igazolására készül Mourinho

Az olasz Tuttosport értesülései szerint Jose Mourinho visszatekintene korábbi sikerei helyszínére Milánóba, hogy Londonba csábítsa a kék-feketék egyik legnagyobb kincsét. 

Bombaerős kerettel rendelkezik az angol élvonalban szereplő Chelsea, ám változásokra mindig szükség van, fejlődni pedig mindig lehet. Schürrle könnyen lehet, hogy távozik, míg Drogba már nem lesz fiatalabb, Remy pedig nem rossz, de nem képvisel olyan szintet, mint Diego Costa, így a támadószekcióra ráfér az erősítés. 

Az Inter 21 esztendős argentin kiválósága tökélete választásnak tűnik. Bár a nemzeti csapatban, Messi, Agüero, Higuain és Tevez mögött eddig nem sok lehetőséget kapott, kvalitásait tekintve ő lehet az argentinok következő nagy sztárja. Tudását kamatoztatja klubcsapatában az Interben, ahol az idei szezonban remekül játszik, kiemelkedik a pocsékul muzsikáló gárdából. A statisztikákat figyelembe véve Icardi 20 mérkőzése 12 alkalommal köszönt az ellenfelek hálójába, míg egy ízben gólpasszt is jegyzett. Persze nem tudhatjuk, hogy az angol közeg mennyire jönne be neki, sokakat láttunk már megégni váltás kapcsán, ám ha meg sem próbálják, akkor ez sohasem derül ki. 

Egy biztos, Icardi fiatal és roppant tehetséges, nagy karrier állhat előtte, ezt pedig Mourinho is látja. A német transfermarkt.de 21 millió euróra taksálja piaci árát, mely hosszútávú 2018 nyaráig szóló kontraktussal párosul. 

A Tuttosport információi szerint Mourinho egy 25 millió eurós ajánlatot készül tenni. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése