2014. december 11., csütörtök

Milánói belharc az AS Roma támadójáért

Az olasz Tuttosport értesülései szerint milánói belharc törhet ki az AS Roma csatáráért, avagy az Inter és az AC Milan is Mattia Destro szeretné soraiban tudni. 

A 23 esztendős válogatott támadó nem elégedett a fővárosi szerepvállalásával, így a több játéklehetőség érdekében nyitott a váltásra, szívesen meghallgatja a kérőket. 

Sem a Milan, sem pedig az Inter nincsen elengedve anyagilag, ám úgy hírlik, ezúttal lesz némi pénz a keretek megerősítésére, mely rá is fér a csapatokra. Az Inter könnyen lehet, hogy túlad egyik legjobbján, Icardi eladása jó summát hozhat a konyhára, de igazolási kényszerbe is tolja a klubot, itt jöhet képbe Destro. Ami a Milan anyagi helyzetét illeti, a klub nemrégiben hosszabbított szponzorával, így lesz mihez nyúlni. Ha nem is bődületes összegekről beszélünk, de arra elég lehet, hogy a csapat megerősödjön.

Ami Destro piaci árát illeti, a transfermarkt.de 17 millió euróra taksálja játékjogának értékét, míg szerződése 2017 nyaráig köti a fővárosiakhoz, akiknek így ütőlap van a kezükben. Valószínűleg 20 millió euró alatt Garcia nem kíván megválni játékosától. Januárban érkezhetnek az ajánlatok, a Wolfsburg is képben van...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése