2014. november 13., csütörtök

Spanyol válogatott támadót nézett ki a Dortmund

Dortmundban hatalmas fejtörést okoz Reus esetleges távozása, így nem csoda, hogy a szakmai stáb keresi az alternatívákat. A legfrissebb hírek szerint a Valencia támadója Paco Alcécer került előtérbe. A transzer akár már a télen létrejöhet. 

A 21 esztendős támadó idén lopta be magát a szurkolói köztudatba, korábban csak a vérmes spanyol futballszeretők tudták kiről van szó. Paco idén szeptemberben mutatkozott be a megfiatalított spanyol válogatottban, teljesítménye pedig eddig káprázatos, három mérkőzés, három gól, mindhárom EB-selejtezőn sikerült a hálóba találnia. Emellett klubcsapatában a Valenciában is remekül teljesít és nagy szerepet vállal abban, hogy az együttes harcban van a bajnoki címért. Statisztikai mérlege 11 mérkőzés 4 gól és 4 gólpassz.

A német transfermarkt.de 20 millió euróra taksálja piaci értékét, mely év eleje óta hétszeresére nőtt. Szerződése 2016 nyaráig köti jelenlegi klubjához, mely a hírek szerint a hosszabbítást tervezi. Emellett pedig meg kell, hogy említsük, hogy a Chelsea és az Arsenal is figyelemmel követi teljesítményét, a Paco név ott figyel mindkét klub noteszében.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése