2014. november 13., csütörtök

Egy játékosra hajt a Real, Dortmund, Bayern trió

Hatalmas a harc Európa egyik ha nem a legnagyobb tehetségéért, a mindössze 15 esztendős Martin Ødegaard játékjogáért. A pimaszul fiatal labdarúgó a Strømsgodset csapatát erősíti és immáron felnőtt válogatottnak mondhatja magát. A Jövő sztárjai címet viselő sorozatunk első részében vele foglalkoztunk részletesen (KATT). Nem csoda, hogy a Real Madrid, a Borussia Dortmund és a Bayern München is a kegyeiért verseng, illetve sok más klub is figyeli. 

Korábban a Liverpool és az FC Barcelona neve is felmerült és biztosak lehetünk benne, hogy a klubok figyelik a fiatal norvégot. Nemrégiben az Ajax Amszterdam csábította próbajátékra az ifjú tehetséget, ám a legfrissebb hírek szerint a Real, Bayern, Dortmund trió a legaktívabb Ødegaard ügyben.

A Bayern München utánpótlás-igazgatója, Michael Tarnat elismerte, figyelik a fiatal tehetséget, aki hatalmas áttörést ért el ennyi idősen, míg a BVB sportigazgatója Michael Zorc úgy nyilatkozott, alapvető feladatuk, hogy szemmel tartsanak egy ilyen tehetséget. A hírek szerint az első csapat trénere Jürgen Klopp személyesen hívta fel Martint, hogy helyzetképet vázoljon a klubnál uralkodó viszonyokról, illetve lehetőségekről.

A Real Madrid ennél is tovább ment, magánrepülőt küldött az ifjú titánért, mely Madridba repítette egy kis körültekintésre a királyiak edzőközpontjába.

A történet kicsit olyan, mint amikor különféle cukrokkal próbálnak elcsábítani egy gyereket...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése