2014. november 13., csütörtök

Madridba igazolhat a Chelsea világbajnoka

Szigetországi sajtóértesülések szerint Jose Mourinho komoly erősítéseket tervez a télen, ennek érdekében pedig túl kell adnia valakin, vagy éppen valakiken. Ezen törekvés áldozata lehet André Schürrle a Nationalelf világbajnok szélsője. 

A 23 esztendős korábbi Leverkusen játékosnak mostanság csak epizódszerep jut, a szezonban eddig 12 mérkőzésen kapott lehetőséget, többnyire csereként. A legutóbbi bajnoki keretbe a Liverpool ellen pedig már nem is nevezte a Special One. Az összkép és a kiszivárgott hírek tehát azt sugallják, Schürrle számára véget érhet a londoni kaland.

Hogyan tovább? Egy 23 esztendős életerős és kiváló tehetséggel bíró labdarúgónak nem kell kétségbe esnie, kérők akadnak bőven.

A legfrissebb hírek szerint a regnáló spanyol bajnok Atletico Madrid szívesen látná keretében a németet, akiért a télen ajánlatot tehet a klub. A német transfermarkt.de 23 millió euróra taksálja piaci árát, mely párosul egy 2018 nyaráig érvényes szerződéssel. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a két klub közt élő forró drótot, melyet Diego Costa, Courtois és Filipe Luís teremtett meg.

Nem csupán a Matracosok érdeklődnek! Tegnapi hír, miszerint a Chelsea belevonhatja német játékosát Reus esetleges megszerzésébe, így az sincsen kizárva, hogy Schürrle Dortmundba kössön ki. Emellett a Schalke és a Paris Saint-Germain neve is felmerült már a szélső révén.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése