2014. július 1., kedd

Witsel: "Nagyon csalódottak leszünk, ha..."

A belga labdarúgó válogatottat titkon a torna favoritjaként nevezték meg a világbajnokság kezdete előtt és bár mindhárom csoportmeccsét megnyerte a csapat, a mutatott teljesítménnyel akadtak gondok. A legnagyobb sztár Eden Hazard igen szürkén muzsikál, a szurkolók pedig többet várnának. 

Kedd este USA ellen lépnek pályára a "Vörös Ördögök" és bizony a közvélemény, a szurkolók és a játékosok is egyöntetűen azt állítják, a kiesés kudarc lenne - "Azt gondolom, világos a helyzet. Ha nem jutunk tovább a negyeddöntőbe, akkor az kudarc lesz a számunkra, mert nagyszerű csapatunk van nagyszerű játékosokkal, és megvan a kvalitásunk ahhoz, hogy a nyolc közé kerüljünk. Nagyon csalódottak leszünk, ha nem jutunk tovább." - mondta Axel Witsel a hivatalos sajtótájékoztatón, majd kitért a sok kritikát kapó csapattársra - "Mindannyian bízunk Edenben, mindenki ismeri a kvalitásait! Mindig döntő fontosságú akar lenni, és biztos vagyok abban, hogy látni fogjuk a nagy Eden Hazard-t."

Ígéretek terén tehát nincsen probléma, a cél is megvan fogalmazva, ám az amerikai válogatott nem egy gyönge csapat, ne feledjük, Németország, Portugália és Ghána mellett szerepelt egy csoportban és jutott tovább.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése