2014. május 22., csütörtök

Kikosarazta az Arsenalt a kapuvédő

Újfent kosarat adott klubcsapatának az Arsenalnak a lengyel válogatott kapuvédője Lukasz Fabianski. aki így szabadon igazolhatóvá válik a nyáron. Érdeklődőkből és kérőkből nincsen hiány, egy biztos, ezúttal olyan klubot szeretne a kapuvédő, ahol nem kell a padot koptatnia, hiszen az Ágyúsoknál ebből lett elege. 

Arsene Wenger élsószámú kapusként honfitársát preferálja Wojciech Szczęsny személyében, Fabianski csupán 11 mérkőzésen léphetett pályára az idény során, ebből pedig nyolc alkalommal Ligakupa, vagy FA-Kupa mérkőzést rendeztek. A 29 esztendős hálóőrt szerette volna megtartani a londoni csapat, ám nem tudtak olyan ajánlatot az asztalra tenni, mely mindkét félnek megfelelt volna. 

Fabianski a Hull City ellenében megnyert múlt heti kupadöntő után így fogalmazott - "Valószínűleg ez volt az utolsó meccsem az Arsenalban!"

A felek közti kontraktus június 30-án lejár, Fabianski pedig szabadon igazolhatóvá válik. Az elmúlt időszakban a transfermarkt.de számos klubcsapat érdeklődését feljegyezte, a lista igen népes: Schalke 04, Dortmund, Sevilla, Celtic, Basel, Besiktas. A felek 2007 után bonthatják fel frigyüket, melyre már nem kell sokat várni.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése