2014. május 22., csütörtök

Elefántcsoportparti sztárt venne a Manchester United

Az L'Équipe információi szerint Gervinho az AS Roma villámléptű szélsője jobb kondíciókkal ellátott szerződést próbált meg kicsikarni, ám a klub ebben nem volt partner, így ismételten klubot válthat az elefántcsontparti kiválóság. 

A 26 esztendős szélső tavaly nyáron érkezett az olasz fővárosba maga mögött hagyva az Arsenalt és gyorsan beilleszkedett, csapata egyik legjobbja volt a szezon egészét figyelembe véve. Az idény során 37 alkalommal öltötte magára az AS Roma mezét, melyben 12 gólt és 12 gólpasszt jegyezve oroszlánrészt vállalt az ezüstérem felgöngyölítésében. Hiába a briliáns forma, a klubvezetők nem kívánnak új szerződést rakni az elefántcsontparti elé, aki így is papíron 2017-ig a "Farkasoké".

A hírek szerint komoly érdeklődést mutat a Manchester United, melynek vezetőedzője Louis van Gaal jelentős változásokat tervez a szezonkezdetig. Gervinho piaci ára jelenleg 16 millió euró, ám ez valószínűleg teljesítményének tükrében nemsokára feljebb csúszik. Készíthetik a perselyt a Vörös Ördögök, jól bele kell nyúlni, ha szándékaik komolyak.

Az AS Roma egyébként 8 millió euróért vette meg a játékost.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése