2014. március 11., kedd

ManUnited: Chicharito nyáron spanyol honba költözhet!

Egyre jobban úgy tűnik, hogy véget ér a Manchester United és Javier Hernández frigye, a váltás a nyáron be is következhet. A mexikói válogatott gólgépe roppant kevés bizalmat és lehetőséget kap, az idő pedig az ő feje felett sem áll meg, így döntést kell hoznia. Érdeklődőknek nincsen híján, könnyen elképzelhető, hogy spanyol hon lesz következő "hazája".  

A Goal értesülése szerint a Manchester United is hajlik az eladásra, ez nem csoda, hiszen ha jó pénzt akarnak látni Hernandez után akkor itt az idő, szerződése 2016 nyaráig szól. A két legkomolyabb kérő jelen esetben az Atletico Madrid és a Valencia lehet. Előbbi Diego Costa esetleges eladása nyomán biztosan csatárt kereshet a nyáron, míg a Valencia komoly terveket sző, az anyai háttér pedig az új tulajdonos álltal úgy fest, hogy nem lesz rossz.

Emellett természetesen másutt is figyelnek a gólerős támadóra, például az AC Milan csapatánál.

Chicarito az idei szezonban 25 alkalommal lépett pályára a Vörös ördögök mezében és 7 gólja mellett 3 gólpasszt jegyzett. Ez nem tűnik jó mérlegnek, de mindjárt másként nézünk rá, ha azt  mondjuk, hogy többnyire csereként, mindössze átlagosan 44 percet kapott. Ezt az átlagot emeli a két hazai kupában valő részvétel, ha a Premier League egészét nézzük, akkor a 25 éves támadó 16 meccsen lépett pályára és átlagosan csupán 34 perc jutott neki.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése