2014. március 11., kedd

Célkeresztben: Oscar kicsúszhat Mourinho kezéből! - van az a pénz!?

A  Mercato365 értesülései szerint a nyáron komoly harc alakulhat ki a Chelsea sztárja Oscar játékjogának megszerzéséért, illetve annak megtartásáért. A pénzeszsákok egymásnak feszülhetnek, igazi licitháború alakulhat ki. 

A két kérő nem más, mint az újgazdag Paris Saint-Germain és az AS Monaco, a francia pontvadászat két gigásza, mind játékerő, mind pedig pénzügyi tekintetben. Oscar fantasztikus teljesítményt nyújt a Chelsea színeiben, ez pedig felkeltette a klubok érdeklődését, így Mourinho a nyáron sündisznóállást vehet fel annak érdekében, hogy kulcsembere maradhasson. Persze ne feledjük, hogy a kékek mögött is egy kemény és gazdag tulajdonos áll Roman Abramovic személyében, igen ám, de van-e az a pénz, amire rábólintana az orosz mágnás?

A 22 esztendős brazil válogatott csillag 2017 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkezik, mely mellé párosul egy igen borsos, jelenleg 34 millió eurós piaci ár. Így, ha a francia klubok szándéka tényleg komoly, akkor bizony jó mélyen a zsebbe kell majd nyúlni.

Az offenzívát egyes elemzők szerint a PSG indíthatja meg egy igen meggyőző ajánlattal, ezzel félresöpörve a rivális hercegségi klubot.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése