2014. március 7., péntek

Dzeko panasza és kritikája

Nem minden fenékig tejfel a bosnyák labdarúgó válogatott háza táján az Egyiptom elleni 2-0-ás vereséget követően. Edin Dzeko a csapat klasszis csatára erős nemtetszését fejezte ki szövetségi kapitánya, illetve a szurkolók a lelátón nyújtott negatív hozzáállása miatt. 

A Manchester City csatára nem érti, hogy Susic, a válogatott szövetségi kapitánya miért hagyta őt végig a pályán, mikor nem ez volt megbeszélve, és láthatólag rosszul ment számára a játék. A rossz produktum, na meg a 2-0-ás vereség eredménye pedig az lett, hogy Dzeko kifütyülés tárgyává lett a lelátón. Vajon elfelejtették a bosnyák fanatikusok, hogy pont ez a fickó lőtte ki őket Brazíliába? Persze csapatmunka volt, de minden csapatban van vezér! Tényleg megér ennyi hajcihőt egy felkészülési meccs?

Dzeko a történtekre  Facebook-oldalán reagált - "Kisebb sérüléssel érkeztem, és Susic tudta ezt, ennek ellenére nem cserélt le a félidőben, pedig így volt tervezve. A szünetet követően kértem, hogy hozzon le, de nem tette meg. Nem tudom, miért hagyott a pályán 90 percig."

Arra pedig amit a lelátón elfoglalók egy részétől kapott így felelt -  "Köszönöm a szurkolók támogatását, de szégyelljék magukat azok, akik fütyültek, mert én egy született győztes vagyok, és mindig szívvel játszok a nemzeti csapatban."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése