2014. március 7., péntek

A Juve is belemarna, s elhozna egy darabot a Dortmundból!

Az olasz Tuttosport "kémei" szerint a Juventus is Borussia játékosra feni a fogát a nyári átigazolási időszakban. Mi lesz véled Klopp csapat? 

A kérdés teljesen jogos, hiszen napról napra arról lehet olvasni, hogy Nyugat-Európa különböző szegmenseiből származő klubok miként próbálják ellehetetleníteni Jürgen Klopp mester munkáját. A tréner mikor összerakná a kirakóst, valaki mindig kivesz belőle egy puzzle darabot. Gondoljunk itt Kagawa, Götze, vagy éppen Lweandowski távozására és akkor még nem beszéltünk azokról, akik terítéken vannak...

Az "Öreg Hölgy" állítólag a Barcelona bizniszébe nyúlna bele, mint köztudott, a katalán óriás jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy Mats Hummels, a Dortmund német válogatott védője hogyan festene katalán dresszben. Nos, úgy fest Conte is bejelentkezhet a nyáron, indulhat a csábítás és a licitháború.

A 25 esztendős középső védő egyébként nem sokat játszott az idei szezonban, folyamatos sérülések nehezítették munkáját és ez, na meg például Gündogan kiesése is roppant sokat nyomhat a latba, mely a Dortmund szereplését illeti. Hummels szerződése 2017-ig szól a sárga-feketékhez, melyhez párosul egy a transfermarkt.de által megállapított 26 millió eurós piaci érték.

Végül pedig hogy Klopp mester feje ne fájjon annyira, a sajtó az utóbbi egy évben a két manchesteri nagyágyú mellett az Arsenal és a Bayern München érdeklődéséről is beszámolt. A pénz nagy úr...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése