2014. február 11., kedd

Vb-2014: "Argentína akkor sem nyer, ha a pokol befagy..." - Oscar

Oscar a Chelsea középpályása igen csak odapirított Argentínának és az egész futballvilágnak, mondván aligha lát arra esélyt, hogy ne Brazília nyerje meg a nyári vb-t. 

A 22 esztendős brazil válogatott középpályás a Goal-nak nyilatkozott - "Azt gondolom, ahhoz, hogy valaki más nyerje a vb-t, minket meg kell vernie. Brazília ellen nyerni Brazíliában egy történelmi tett lenne, de biztos vagyok abban, hogy ez nem történik meg, és mi nyerjük a vb-t."

Ezt követően pedig teljesen kizárta annak lehetőségét, hogy az ősi rivális argentin csapat diadalmaskodjon. - "Argentínára ne is gondoljatok. Argentína akkor sem nyer, ha a pokol befagy. Nagyszerű csapatról van szó, de nem hagyjuk őket nyerni."

Egészséges önbizalom, vagy ez már a ló túloldala? Nehogy aztán annyira elbízza magát a Seleccao, vagy annak pár játékosa, hogy a vége koppanás legyen. Egy biztos, a sajtóban elkezdődött a pszichológiai  hadviselés, a pályán azonban majd a tettek, a pillanatnyi formák és a nüanszok döntenek. Oscar egyébként már egyszer magasba emelhetett korábban egy hasonló trófeát, ugyanis 2011-ben a brazil u20-as válogatottal nyert korosztályos vb-t! Persze a kettő azért összehasonlíthatatlan.

Mintha ez a fiú Mourinho keze alatt pallérozódna...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése