2014. február 11., kedd

Távozhat az Inter BL-győztes bekkje!

A szezon végeztével elhagyhatja klubját az Intert Walter Samuel, a csapat BL-győztes középső védője, aki a hírek szerint nem csupán Milánót, hanem Európát is maga mögött hagyja és hazaigazol levezetni írja a Corriere dello Sport . 

A 35 esztendős immáron veteránnak számító védő az utóbbi időben teljesen kiszorult a csapatból, helyét átvették a fiatalok, csupán epizódszerep jut számára, ezt jelzi idei öt meccse és 385 játékperce. Az argentin válogatott ex-védője 2005-ben került a milánói kék-feketékhez, ahol tagja volt számos sikernek: 5 bajnoki cím, 3 Kupagyőzelem, 4 Szuperkupa, Bajnokok Ligája győzelem és Klub vb diadal.

Walter ezt megelőzően egy szezont játszott a Real Madrid színeiben, korábban pedig négy évig az AS Roma csapatát erősítette első európai csapataként. Hazájában a Boca Juniors közönség kedvence volt, ám profi karrierjét a Newell Old Boys színeiben kezdte meg. Azt, hogy hazatérése esetén melyik klubot szolgálja majd nem lehet tudni, egy azonban biztos, ingyen távozhat, hiszen szerződése a nyáron lejár.

Őszi Ádám


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése