2014. február 16., vasárnap

FA-kupa: Tovább folytatódik a sheffieldi csoda

Ezúttal sem sikerült megállítani a szebb időket is megélt, jelenleg a harmadik ligában potenciális kiesőjelöltként tengődő Sheffield United csapatát, mely ötödik áldozatát gyűjtötte be, ezzel pedig immáron negyeddöntős. Ott van a legjobb nyolcban az Everton is. 

Sheffield United - Nottingham 3-1 (0-1)
G: Coady (66.), Porter (90.-büntető, 90+2.) ill. Paterson (28.)
Az első fordulóbol indulva, immáron a hatodikra készülve! A Colchester ellen kezdődött, majd a Cambridge az Aston Villa és a Fulham is áldozattá vált. Vasárnap délután a Nottingham szerette volna megtörni a nagy sorozatot, ám ez nem sikerült. Paterson révén még a 28. percben sikerült vezetést szerezni, ám a 66. percben Coady egalizált. Sokáig úgy festett, hogy elkerülhetetlen a döntetlen ám a 90. percben büntetőt ítált a sporttárs, melyet Porter magabiztosan értékesített. Teljesen érthető módon kitámadt gyorsan a Nottingham, ám gólt nem tudott lőni, ellenben a Sheffield, melynek színeiben Porter duplázott.

Everton - Swansea 3-1 (1-1)
G: L. Traore (5.), Naismith (65.), Baines (72.-büntető) ill. De Guzman (16.)
Vágig magabiztos játékot bemutatva múlta felül walesi Premier League riválisát az Everton, mely Traore korai góljával vezetett, ám ekkor még De Guzman válaszolni tudott. A második játékrészben aztán Naismith szerzett vezetést, melyre rákontrázott Baines büntetőből. A liverpooli kékek ott vannak a legjobb nyolcban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése