2014. január 23., csütörtök

Rendkívüli ülés, robban a bomba! - este lemond Sandro Rosell a Barcelona elnöke

Elfajulni látszik a Neymar ügy, mely a brazil zseni átigazolásának körülményei körül robbant ki és szerdán hivatalosan is jogi útra terelték a transzfert, s annak körülményeit. Sandro Rosell az FC Barcelona elnöke a fejlemények láttán jobbnak látja lemondását, amit még a csütörtöki nap folyamán be fog jelenteni. Az elnök távozását egybehangzóan állítja az egész spanyol média, csupán a részletek között vannak eltérések főként a katalán és a madridi lapok között. 

A katalán klub első emberei a déli órákban rendkívüli ülést tartottak, melynek eredménye képen Sandro Rosell a lemondás mellett döntött, ugyanis szeretné elkerülni, hogy a klub minél kevesebb kárt szenvedjen a tisztázatlan transzfer kapcsán. 

Az egyesület 18 órakor ismételten rendkívüli ülést tart, melynek végkimenetele szinte biztosan az elnök lemondásának elfogadása lesz, ezt követően pedig a sajtó elé állnak az érintettek. Arról, hogy ki veszi át a posztot nincsen egyetértés, mást írnak a madridi és mást a katalán lapok. Josep María Bartomeu jelenlegi sportszakmai alelnök, illetve Carles Vilarubí intézményi alelnök neve merült fel, ám arról is lehetett hallani, hogy távozhat az egész elnökség és választások lesznek.

A hivatalos sajtótájékoztató után majd többet tudhatunk! Egy biztos, valamibe nagyon beletenyerelt Rosell! A találgatások elkezdődtek, mi nem szeretnénk vádaskodni, várjuk a fejleményeket. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése