2014. január 23., csütörtök

Tello: "Köszönet és boldogság..."

Mint ismeretes tegnap este a Barcelona a második félidőben földbe döngölte a Levante csapatát a Király Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A találkozó hőse Tello volt, aki mesterhármast jegyzett, az ifjú támadó azonban nem csak magát, hanem Messit is éltette, aki mindhárom alkalommal előkészítette a találatot. 

A riportelnek Tello a következő képen nyilatkozott a lefújást követően - "Háromszor is egyedül hagyott a kapu előtt, és köszönetet kell mondanom neki ezért. Lenyűgöző, hogy van egy ilyen játékos a csapatban. Egy mesterhármas nagy önbizalom-növelő. Nagyon boldog vagyok, mert a lehetőségeket ki kell használni."

A 22 esztendős játékosnak nagy dolog ez hiszen a csapatba kerülés nem egyszerű, ha olyan játékosokkal van körülvéve az ember, mint Messi, Neymar, Pedro, vagy Sanchez. Az ifjú titán többnyire csereként szokott lehetőséget kapni az idei szezonban a tegnapi meccset leszámítva csupán egy gólt és 2 gólpasszt szerzett. Átlagosan eddig 30 percet töltött a pályán. Sokakban felmerül a kérdés, hogy érdemes-e várnia, vagy távoznia kéne valahova, ahol folyamatos játéklehetőséghez juthat. Nyilatkozatai azonban mindig arra adnak bizonyítékot, hogy ő maradni akar és kivívni a helyét a katalán klubban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése