2014. január 23., csütörtök

Real Madrid kontra Thomas Müller: "Nincs okom elhagyni a Bayernt"

Az utóbbi időben igen sokat foglalkozik a sajtó Thomas Müller karrierjével, ugyanis kiszivárogtatott hírek szerint a Real Madrid komoly érdeklődést mutat a német válogatott támadó iránt. A játékos megelégelte a találgatásokat és a sajtóban elmondta véleményét. 

"Real Madrid? Sok találgatás volt a jövőmmel kapcsolatban az elmúlt hetekben, hónapokban, sőt, években. Nem egy rossz érzés, amikor azt hallod, hogy külföldről érdeklődnek irántad, ugyanakkor momentán abszolút nincs okom arra, hogy elhagyjam a Bayern Münchent egy másik klubért." - hozta le az AZ Müller szavait.

A 24 esztendős játékos nagyon érett és felelősségteljes játékot mutat be Guardiola csapatában. Az idei szezont figyelembe véve 28 mérkőzésen 17 gólt és 10 gólpasszt jegyzett, úgy, hogy többnyire megvan a cseréje, így átlagosan 70 percet tölt a pályán. Úgy gondoljuk, szokjunk hozzá a gondolathoz, hogy a fiatal német támadóval kapcsolatban egyre több lesz a pletyka, ám higgyék el, amíg jól érzi magát Münchenben, bizalmat táplálnak felé és így teljesít, szóba sem kerülhet a váltás.

Ami pedig még jobban megnehezíti a kérők dolgát, az nem más, mint hosszútávú szerződése, mely 2017 nyaráig érvényes, a piaci ára pedig nem aprópénz, a transfermarkt.de legutóbb 2013 júniusában frissített adata szerint 45 milliót ér a játékjoga, mely fél év alatt több mint valószínű, hogy emelkedett, de csökkenni semmiképen sem csökkent.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése