2014. január 23., csütörtök

Diego Forlán váltott, új csapattal készül a vb-re! - hivatalos

Hatalmas pénzügyi válság köszöntött be a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Internacional csapatánál, melyben többek közt Diego Forlan is rúgta a bőrt. Az uruguayi csillag felismerte a helyzetet és a tettek mezejére lépett, csakúgy mint csapattársa a brazil válogatott Leandro Damiao, aki jó pénzért cserébe a Santos játékosa lett! Forlan egy ázsiai kalandnak szavazott bizalmat! 

Bár bőven akadtak kérői, a 34 esztendős csatár Ázsia mellett döntött, azon belül pedig a Japán pontvadászatot választotta, ahol az előző szezon ezüstérmeséhez a Cerezo Oszakához szerződött. A csapat indulhat az ázsiai Bajnokok Ligájában, mely egy új színtér lehet Forlan számára, csakúgy mint a japán pontvadászat, mely március 1-jén rajtol majd, tehát lesz ideje összeszokni a társakkal.

Forlan döntését követően így nyilatkozott a sajtónak - „Nem az angol vagy a spanyol bajnokság, de jó az iram, egyre színvonalasabb a játék és izgalmas a bajnokság. Jó fizikai állapotban vagyok, nem aggódom a vb-szereplés miatt, van még bennem néhány jó év."

Ami azt illeti, Európából és az MLS-ből is voltak nívós megkeresések, sőt brazil klubok is megkörnyékezték, ám a támadó oda ment, ahol szeretik!Szeretik? Uruguay és Japán tavaly összecsapott egy felkészülési mérkőzésen, Forlan pedig ott szembesülhetett vele, hogy a szigetország lakói mennyire szeretik őt, felnéznek rá.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése