2014. január 24., péntek

Juventus és Roma játékossal erősített a Genoa - hivatalos

Idén a kiesési gondok elkerülik eddig a Genoa csapatát, stabil középcsapatnak mondható ez együttes. A vezetőség azonban nem elégszik meg ennyivel ezért a keret megerősítésén dolgoznak. A klub hivatalos honlapján jelentette be egy Juventus és egy AS Roma játékos érkezését. 

A 27 esztendős jobb oldali védő Marco Motta 2010-ben szerződött a torinói csapathoz, ám nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így kölcsönben azóta a Catania és a Bologna csapatát is erősítette. A korábbi 36-szoros olasz u21-es válogatott játékos szezon végéig szóló megállapodást kötött új csapatával. Korábban az Atalanta és az Udinese játékosa volt, de megfordult az AS Roma csapatánál is kölcsönben, sőt Torino sem lesz ismeretlen számára, hiszen az "Öreg Hölgy" városi riválisát is erősítette még anno.

A másik szerzemény a 32 esztendős Nicolás Burdisso, akit az AS Roma együttesétől vett meg a Genoa, ám a transzfer részleteit nem hozták nyilvánosságra eddig a felek, sem a vételár, sem pedig a szerződés hosszának tekintetében. A korábbi 49-szeres argentin válogatott védő korábban a Boca Juniors és az Internazionale csapatában tette le a névjegyét, majd az olasz fővárosba szerződött, ahol az AS Roma csapatát erősítette 2009-től egészen idáig.

A klubbal kapcsolatos hír még, hogy Davide Biondini a korábbi kétszeres olasz válogatott védekező középpályás a szezon második felét az újon Sassuolo csapatánál tölti kölcsönben.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése