2013. december 18., szerda

Real Madrid: Ancelotti egy PSG játékosra feni a fogát

Carlo Ancelotti a Real Madrid 54 esztendős trénere korábbi játékosával erősítené meg a királyiak keretét. A transzfer télen, vagy nyáron kerülhet tető alá. 

Blaise Matuidi neve igen csak jól cseng a futball világába, a 26 esztendős francia válogatott középpályás a PSG motorjának számít, ám úgy fest, már nem sokáig, ugyanis szerződése 2014-ben lejár, a hosszabbításra pedig nem utalnak jelek, így ha a párizsi klub vezetői pénzt szeretnének látni belőle, akkor a télen túl kell adniuk rajta. A madridiak trénere Ancelotti igen jól ismerheti a játékos kvalitásait, hiszen korábban két szezonon keresztül együtt dolgoztak.

A transfermarkt.de 18 millió euróra taksálja Matuidi játékjogának árát, ám egyes berkekben előszerződésről beszélnek és arról, hogy az üzlet majd csak nyáron köttetik meg, mikor is szabadon igazolhatóvá  válik a francia, aki így ingyen kerülhetne a spanyol fővárosba.

Matuidi a Troyes csapatában kezdte meg profi pályafutását, majd 2007-ben a Saint-Étienne csapott le rá és lett a csapat emblematikus figurája. A párizsi karrier 2011-ben kezdődött, ahol az eddig eltelt idő alatt 112-ször lépett pályára. Külföldön még sosem rúgta a bőrt, a Real Madrid lehet első "idegen" honban lévő klubja.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése