2013. december 18., szerda

Brazil válogatott védővel erősíthet a Manchester United

Úgy hírlik, David Moyes a Manchester United trénere már ki is gondolta a téli erősítési tervet, melynek első számú célpontja egy fiatal brazil válogatott védő. 

Sir Alex Ferguson óriási űrt hagyott maga mögött, a frissen kinevezett Moyes pedig még nem igazán tudta átvenni a gyeplőt, az eredmények nem igazán jönnek, a bajnokságban óriási a lemaradás. A védelem kifejezetten gyengének mondható az utóbbi évekhez képest, így ennek megerősítése lehet az elsődleges szempont. 

Az Everton korábbi trénere a Porto fiatal tehetségét nézte ki Alex Sandro személyében, aki alapembere a portugál csapatnak. A 22 esztendős bal oldali védő tagja a brazil válogatottnak, melyben öt ízben lépett eddig pályára. 

Sandro az Atletico Paranaense együttesében tanulta meg a labdarúgás alapjait, majd itt mutatkozott be a felnőttek közt, míg nem a Santos lecsapott rá. A fejlődés útjára hamar rálépett az ifjú focista, aki 2011-ben Európában a Porto csapatánál találta magát, melyről tudjuk, elképesztően jó ugródeszka. A transfermarkt.de 16 millió euróra taksálja árát.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése