2013. december 7., szombat

Öngól hozta Spurs siker

Továbbra is nagy bajban van Sunderland, mely ezúttal a Tottenham ellen bukta el a három bajnoki pontot a Premier League 15. fordulójában.

Sunderland - Tottenham 1-2 (1-1)
G: Johanson (37.) ill. Paulinho (43.), O'Shea (49.-öngól)

Hét közben majdnem csodát tett a hazai gárda, mely a Chelsea együttesével játszott egy hét gólos meccset és csupán egy góllal kapott ki. A feladat ezúttal is szép volt, a Spurs legjobbjai tornyosultak a három bajnoki pont útjába. Bár a játék képe nem a hazaiak irányába húzott, gólt még is ők szereztek a 37. percben Johnson találatának köszönhetően. A válasz két perccel az első játékrész vége előtt érkezett, ekkor Chadli labdáját követően Paulinho lőtt Mannone kapujába. A második játékrész egy gyors góllal kezdődött, melyet a hazaiak védője O'Shea lőtt saját kapujába. Hét közben a Chelsea ellen is eredményes tudott lenni, ám annak a gólnak jobban örült a publikum. Mint később kiderült ez a gól jelentette a Sunderlend vesztét és egyben a Spurs diadalát. Igaz lőttek kapufát és adódott másik nagy helyzet is a  londoniak előtt, ám ezek mind kihasználatlanul maradtak.

A Sunderland továbbra is sereghajtó és egyre rosszabb helyzetben, míg a Spurs hat pontot gyűjtött a héten és pontszámban tartja a lépést az ötödik Everton gárdájával. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése