2013. december 7., szombat

Három öngól mell egy Suárez találat, avagy újabb Liverpool siker

Fantasztikus hetet zárt Luis Suárez és ezáltal a Liverpool együttese egyaránt. Az uruguayi támadó két meccsen öt gólt lőtt, míg ennek következtében a "vörösök" hat pontot gyűjtöttek. A mai napra egy Suárez gól jutott, a "vörösök" és a "kalapácsosok" inkább öngólpárbajt tartottak. 

Liverpool - West Ham 4-1 (1-0)
G: Demel (42.-öngól), Sakho (47.), Suarez (81.), O'Brien (84.-öngól) ill. Skrtel (66.-öngól)
Kiállítva: - ill. Nolan (82.)

Jól és kapura igen veszélyesen játszott a Liverpool, ám az első gól nem igazán akart beérni, míg nem a 42. percben jött egy segítő sugallat, kinek neve Demel volt. A West Ham védője saját kapuját vette be, ezzel pedig hazai előnnyel vonultak az öltözőbe a felek. A folytatásban nem kellett sokat várnia a közönségnek az újabb gólra, a 47. percben Sakho vette be a kaput Gerrard passzát követően. Skrtel nagyon tisztelettudó volt és gondolta öngólra illik öngóllal válaszolni, így a 66. percben feltámadtak a vendég remények. Szűk tíz perccel a vége előtt aztán jött Suárez és eldöntötte a három pont sorsát. A csattanó három perccel később jött, mikor is az öngólpárbajt a vendégek nyerték meg. Sokan Suárez számára írták a találatot, ám végül a hivatalos jegyzőkönyvben O'Brien neve szerepelt. A két utolsó találat közt egy piros is villant, a játékvezető Nolan számára adott egérutat, hogy elhasználhassa a többiek elől a melegvizet. A mai nap legnagyobb nyertese a Liverpool, mely a Chelsea és a Manchester City botlását kihasználva kettőt előzött és feljött a második helyre.

West Brom - Norwich City 0-2 (0-1)
G: - ill. Hooper (13.), Fer (89.)

A mai napon sem a kezdőben, sem pedig a keretben nem találhattuk Gera Zoltán nevét, akinek csapata hazai pályán szenvedett két gólos vereséget a "Kanárik" ellenében.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése