2013. december 7., szombat

Játékoscsere az Inter és a Man.City közt - sajtóhír

A Tuttosport sorai közt olvasható a hír, mely szerint az Inter szemet vetett a "Polgárok" egyik játékosára. A manchesteri gárda ragaszkodik játékosához, ám van nekik is opciójuk, miért cserébe lehetne lebonyolítani az üzletet. 

A milánói kék-feketék a montenegrói válogatott Steven Jovetic játékjogát szeretnék megszerezni. A 24 esztendős csatár a nyáron érkezett Manchesterbe, ám eddig nem sok vizet zavart a Ligakupában lőtt két gól, míg a Premier Leagueben mindössze három meccsen lépett pályára. Beilleszkedését és karrierjét sérülés nehezíti, illetve jegyezzük meg, olyan játékosok vannak mellette a City keretében, mint Agüero, Dzeko, vagy Negredo. Ennek ellenére Pellegrini mester szémít játékosára miután felépült, kérdés lesz-e lehetősége a bizonyításra Jovetic-nek, vagy télen visszatér olasz földre.

Az Inter élénken érdeklődik, a City pedig kapust keres, így potenciális jelöltté válhat Samir Handanovic a kék-feketék hálóőre. A sajtó csereüzletről beszél. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e valami a dologból, vagy esetleg Hart visszanyeri korábbi helyét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése