2013. október 1., kedd

Stieber-parádé a Bundesliga II-ben: 1 gól, 3 gólpassz

Stieber Zoltán a Bundesligától tavaly búcsúzó Greuter Fürth szélsője igencsak meggyőző teljesítményt nyújtott a Dynamo Dresden elleni hétfőn megrendezett bajnokin, melyet a magyar szélső vezérletével csapata 4-0-ra nyert.A Fürth ezzel meglépett pár ponttal és vezeti a német második vonalat nem titkolt céllal, azonnali visszajutással a legjobbak közé.  

"Ismét formába lendültem, és megmutattam, hogy a sérülésem után megint jól tudok futballozni. Remélem, ugyanígy tudom folytatni” - mondta Stieber a Fürth hivatalos honlapján.

A Dresden elleni meccsen Stieber kezdte a gólgyártást a tizedik percben, majd pedig a második játékrészben három ízben szolgálta ki csapattársait jobbnál jobb labdákkal. 

Stieber meghívót kapott  a Hollandia és Andorra elleni vb-selejtezőre, teljesítményére tehát a kapitány Egervári Sándor is felfigyelt.

A magyar szélső az Union Berlin ellen lendült igazán formába, ugyanis múlt héten két gólt szerzett, most pedig asszsztjaival együtt négy pontot zsebelt be a kanadai táblázaton, melyet vezeti a Zoltán összesen nyolc ponttal (3 gól, 5 gólpassz).

Greuter Fürth – Dynamo Dresden 4-0 
G: Stieber (10.), Trinks (63.), Giesselmann (75.), Sparv (86.) ill. -

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése