2013. október 1., kedd

"Ibrahimovic egy sértődött primadonna!"

Zlatan Ibrahimovic nem tud felejteni, nem tud túllépni egy esztendős katalán létén és előtérő betegség lassan nála Guadriola a katalánok korábbi sikeredzőjének verbális zaklatása, molesztálása. A napokban a hórihorgas svéd ismét beszólt a spanyol mesternek, aki mellett most Uli Hoenesse a Bayern München elnöke állt ki. A sportvezető szerint Zlatan egyáltalán nem tud objektív lenni, ha meghallja Pep Guardiola nevét. 

Mint ismeretes Ibra a Pep éra közepébe csöppent bele és egy esztendőt követően távozott a katalánoktól. Edző és játékosa nem igazán jött ki egymással, sőt a látottak alapján sokkal többről lehetett szó, mert Ibra még mindig nem lépett túl a dolgokon.

"Mi teljesen más véleményen vagyunk, mint Zlatan Ibrahimovic. Nagyon meg vagyunk elégedve Pep Guardiolával" - mondta a Bayern elnöke, Uli Hoeness a Bild-nek nyilatkozva.

"Ibrahimovic egy sértődött primadonna, ha engem kérdeznek. Soha nem tudott túljutni a Barcelonától való távozásán. Nem volt olyan csapat, amely valaha boldog lett volna vele, mindig problémákat okozott."

A német rekordbajnok első embere tehát odapirított a svéd támadónak, aki önmagát élő legendának tartja. A labda feladva, kérdés, hogy Zlatan visszacsapja-e.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése