2013. október 1., kedd

Casillas Olaszországban? - sajtóhír

Olyan hírek láttak napvilágot a nemzetközi sportsajtóban, mely szerint Iker Casillas a Real Madrid kegyvesztett hálóőre a télen Olaszországba költözhet, azon belül pedig Milánó a divat fővárosa lehet karrierje legújabb, vagy fogalmazzunk úgy második állomása. 

Mint ismeretes, Ancelotti érkezésével sem nyerte vissza pozícióját a spanyol válogatott hálóőr, aki López mögött csupán a második számú kapus jelenleg. Az olasz tréner ígéretet tett neki, mely szerint a Bajnokok Ligájában vigasztalódhat Iker, azonban egy ilyen kvalitásokkal bíró hálóőr aligha telik be ennyivel. Ígéretét megtartotta Ancelotti, hiszen a Galata ellen kezdett Casillas egy héttel ezelőtt, azonban nem tudott élni a lehetőséggel és tizenöt perc játék után sérülés miatt cserét kellett kérnie.

Ez a momentum már alapvetően találgatásokat szül, de ne foglalkozzunk vele, úgy sem látunk Madrid legsötétebb bugyraiba, a miérteket pedig hiába keressük. Az elnök Florentino Pérez azonban nemrég jelezte, hogy nem kívánnak túladni a 32 esztendős hálóőrön. Az is elképzelhető, hogy akadályt gördítenek a klasszis kapus távozása elé, ami lássk be nem lenne szép dolog.

Egy biztos, a téli átigazolási időszak egyik legkelendőbb játékosa lehet a spanyol, amennyiben helyzete nem változik, nem normalizálódik a királyiaknál. A kérő nem más, mint az AC Milan, mely igen gyatrán kezdte a bajnokságot és a csapat hálóőre Christian Abbiati sincs élete formájában.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése