2013. október 7., hétfő

Rooney: "Cserbenhagytuk Moyes-t..."

Pocsék szezonrajtot produkált a Manchseter United, mely hosszú évtizedek után nem Fergusonnal a kispadon kezdte meg a bajnokságot. Az új edző Moyes hamar a sajtó és a szurkolók kereszttüzébe került. 

Rooney a csapat angol válogatott támadója a Sky Sports-nak adott nyilatkozatában kiállt edzője mellett és a következőket mondta -  "Természetesen a menedzser alatt van egy kis nyomás, de tudjuk, hogy csapatként mi vagyunk azok, akik cserbenhagyták. Össze kell tartanunk a menedzserrel, illetve küzdőszellemet mutatnunk, és aztán jók leszünk."

"Ez egy átmeneti szezon, mert új az edző, más a stílus, és alkalmazkodnunk kell ehhez. Ennél is fontosabb, hogy jobban kell teljesítenünk, mint eddig."

A United jelenleg 9. az angol bajnokságban, az éllovas Arsenal hat pontra van tőlük. Még nagyon az elején járunk, így van idő a javításra. A keret nem változott jelentősen, ez a csapat nyerte meg tavaly is a bajnokságot, csupán össze kell szoknia edzőnek és csapatnak, megtalálni a közös ösvényt, az elvárt szisztémát és játékstílust.

Rooney és Moyes egyébként már korábban is dolgozott együtt az Everton csapatánál, ahol a skót keze alatt debütált a szeplős angol még 2002-ben.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése