2013. október 7., hétfő

Bundesliga: Szalai a Kicker álomcsapatában

Igen illusztris társaság tagja lett Szalai Ádám a Schalke 04 támadója, aki bekerült a forduló álomcsapatába a Kickernél. A magyar válogatott játékos az Augsburg elleni duplájával és a mérkőzésen mutatott mezőnyjátékával érdemelte ki az elismerést. 

Az álomcsapat kapujába egyértelmű volt, hogy Leno a Leverkusen hálóőre kerül, aki elképesztő hatékonysággal hárította a Bayern München jobbnál jobb lövéseit. Az sem lehetett kérdéses, hogy Lasogga is ott lesz, ugyanis a Hamburg csatára nyolc perc alatt rámolt be egy triplát a Nürnberg kapujába.

A címvédő Bayern nem győzött, de ezúttal is parádésan játszott, ők ezúttal négy játékost adtak, míg az első vereségét elszenvedő Dortmund ezúttal egy játékost sem tudott felmutatni a legjobbak között. Az újonc  Braunschweig is adott egy játékost Bellarabi személyében, akinek nagymértékben szerepe volt abban, hogy megszerezte első győzelmét csapata.

A 8. forduló álomcsapata a Kickernél:
Leno (Bayer Leverkusen) – Westermann (Hamburg), Stranzl (Mönchengladbach), Dante (Bayern München), Alaba (Bayern München) – Lahm (Bayern München) – Bellarabi (Eintracht Braunschweig), Van der Vaart (Hamburg), Ribéry (Bayern München) – Szalai (Schalke), Lasogga (Hamburg)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése