2013. október 7., hétfő

Real Madrid: Újabb "Bale" transzfer a láthatáron, ezúttal sztárcsatárt vennének...

Úgy tűnik, hogy a Bale transzfer után sem áll le a Real az őrült költekezéssel. A Guardian legfrissebb beszámolója szerint, ugyanis a télen Agüero a Manchester City argentin válogatott csatára lesz az első számú célpont.  

Mint ismeretes, Ancelotti a királyiak vezetőedzője csatárproblémával küzd. Ne feledjük, a nyáron távozott Higuain, a csapatban pedig Benzema maradt egyedül aki tipikus csatárként aposztrofálható és kellő rutinnal bír. A francia teljesítménye azonban több mint pocsék, csattognak a feje fölött a hullámok, míg Morata azért még nagyon fiatal és egyes egyedül nem bír el ekkora teherrel. Így jött tehát az ötlet, hogy némi kis "aprópénzért" megszerezzék Agüerot a dúsgazdag "Polgároktól".

Apropó aprópénz! Hogy mennyibe is kerülhet az argentin? A transfermarkt.de becslései szerint a csatár jelenlegi piaci értéke 40 millió euró, ám figyelembe kell vennünk, hogy 2017-ig érvényes szerződése van, így ha a Real tényleg transzfert akar csinálni, akkor a City a "beszélő". Valószínűleg nem  tervezik eladni Agüerót, ha pedig mégis, akkor annak jó borsos akár 55-60 millió eurós ára is lehet.

Felvetődik a kérdés, tényleg megéri mindez? A válasz valószínűleg ott motoszkál mindenki fejében...

Agüero egyébként 8 mérkőzésen szerepelt idén a manchesteri csapatban (Bajnokok Ligája, Premier League) és ezen meccseken 5 gólt szerzett és 3 ízben szolgálta ki a csapattársakat.

Madrid nem lenne ismeretlen számára, hiszen korábban a városi rivális Atletico játékosaként keserítette a királyiak életét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése