2013. október 30., szerda

Angol klubok célkeresztjében a MU fiatal tehetsége

A  Daily Mirror értesülései szerint a téli átigazolási időszakban nagy küzdelem folyhat a Manchester United fiatal szélsőjéért, akit Premier League klubok vennének kölcsön. 

A szóban forgó játékos, nem más, mint Wilfried Zaha, a Vörös Ördögök tavaly télen szerződtetett mindössze 20 esztendős játékosa. Az elefántcsontparti felmenőkkel rendelkező, ám kettős állampolgár, már bemutatkozott az angol felnőtt válogatottba, a United azonban eddig rossz döntésnek tűnik, mondván, karrierje kissé megtört a csapatnál. 

Zaha már 17 esztendősen 2010-ben bemutatkozott a profik között és fiatal kora ellenére 110 profi meccset tud felmutatni a Crystal Palace színeiben. A Vörös Ördögök azonban túl nagy ugródeszkának tűnnek, nem tudta magát beverekedni a kezdőbe, illetve tudjuk, hogy edzőváltás történt, ilyenkor pedig új szelek fújnak.

Fejlődése és minden ésszerű szempont azt diktálná, hogy adja kölcsön őt a United, ez a játékosnak is és a csapatnak is jó, ugyanis Zaha fejlődik, játszik és tapasztalatot szerezhet, amit ha később igényt tart rá a manchesteri klub, akkor kamatoztathat.

A fiatal szélsőért a hírek szerint három Premeir League klub érdeklőik, az Everton, West Ham United és a Sunderland trió.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése