2013. október 30., szerda

Liverpool: Agger elmondta véleményét, télen távozhat

Daniel Agger közel nyolc esztendőnyi szolgálat után hátat fordíthat a Liverpool együttesének és új csapat után nézhet, ugyanis a klub jelenlegi trénere nem becsüli meg őt. 

Agger csupán öt mérkőzésen lépett pályára az idei szezonban, ez pedig nem elégíti ki a dán játékos elvárásait, ami nem is csoda. Brendan Rodgers a csapat vezetőedzője három védős rendszerben játszatja a gárdát (3-5-2), a sorban pedig mostanság Kolo Toure, Skrtel és Sokho is megelőzi a dánt, akinek a nyáron komoly kérői voltak, ám nem engedték el, mondván szükség van rá.

A 28 esztendős középső védő a következő képen nyilatkozott helyzetéről - "Ha nem játszok, és a menedzser nem gondolja, hogy elég jó vagyok, akkor elhagyhatom a Liverpoolt. Azért vagyok itt, hogy futballozzak, semmi másért. Ha erre nincs lehetőség, akkor nem akarok már itt lenni."

A védő szavai egyértelműek, és úgymond döntés elé állítják a klubvezetést, illetve Rodgers vezetőedzőt.

Nyáron a Barcelona komolyan érdeklődött iránta, most azonban megnyílhatnak azok a kapuk, melyek akkor zárva voltak. Agger piaci értéke 18 millió euró, szerződése pedig 2016-ig köti a liverpooli együtteshez.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése