2013. október 30., szerda

PSG: januárban érkezhet a Chelsea spanyolja - sajtóhír

A világ egyik legjobb és legértékesebb támadó középpályása, jelenleg kegyvesztettként ücsörög a Chelsea kispadján, már ha Mourinho a londoniak vezetőedzője nevezi őt. A PSG a télen megragadná a helyzetet és leigazolná a spanyolt.

A bevezető alapján nem nehéz kitalálni, hogy Juan Mata a szóban forgó játékos, az a klasszis, aki tavaly a hátán vitte a Chelsea együttesét, a portugál tréner elképzeléseiben azonban nem igazán szerepel, csupán epizodistaként. A párizsi klub már a nyáron is megpróbálta megszerezni a spanyol válogatott játékost, ez azonban nem sikerült. A franciák úgy vélik, a jelenlegi helyzetben nagyobb esélyük van Mata szerződtetésére, így januárban komoly ajánlatot tehetnek érte.

Csak hogy tisztában legyünk a számokkal, a spanyol piaci értéke 45 millió euró, szerződése pedig 2016-ig szól a londoni kékehez. Bízzunk benne, hogy Abramovic sem szívózik és ha nem kell, akkor elengedi játékosát. A labdarúgás egységes érdeke, hogy egy ilyen kvalitásokkal bíró fiatal (25) esztendős játékos ne a padon porladozzon.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése