2013. szeptember 21., szombat

La Liga: Megszenvedett egymással a Málaga és a Sociedad

Pénteken a La Liga 5. fordulójának nyitónapján megszerezte első győzelmét az évek óta a kiesés ellen küzdő Osasuna, míg a szombati játéknap első párharcán a Málaga és a Sociedad feszült egymásnak. 

Osasuna - Elche 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Armenteros (16.), Riera (48.) ill. Albacar (88.-büntetőből)

Vadócz Krisztián korábbi csapata az újonc Elche gárdáját fogadta hazai pályán és bár hiába játszottak jobban a vendégek, a vezetést a hazai gárda szerezte meg, sőt mi több a második játékrész elején 2-0 állt az eredményjelzőn. Két perccel a rendes játékidő vége előtt büntetőhöz jutottak a vendégek és Albacar révén sikerült is értékesíteni azt. A hosszabbítás percei izgalmas végjátékot hoztak, az Osasuna beszorult és ott lógott a levegőben az a bizonyos egyenlítő gól, mely végül ott is maradt, nem érkezett meg, így megszerezte első győzelmét a pamplónai csapat.

Real Sociedad - Málaga 0-0

A Málaga és a Real Sociedad játéksítusát tekintve két igazán támadó felfogásban játszó gárdát ismerhetett meg a nagyközönség az utóbbi időben, így az egymás elleni párharc jó meccset és sok gólt, izgalmakat ígért. Nos, ebből csak utóbbi valósult meg, izgalom az utolsó pillanatig volt, mindenki várta, hogy talán valamely gárda megszerzi az egyetlen és győztes gólt. Ez azonban nem következett be, így egy viszonylag unalmas mérkőzést követően a hármas sípszó pillanatában 0-0 állt az eredményjelzőn, ez pedig pontosztozkodást jelentett. Ezzel az eredménnyel egyik csapat sem lehet elégedett...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése