2013. június 13., csütörtök

Messi ügy: Ki akarják csinálni az argentint a pályán kívül, ha már a pályán nem megy!

Szinte biztos, hogy mindenki hallott Messi állítólagos adócsalási ügyéről, hiszen ez folyik a csapból is. Nos, elgondolkoztunk a dolgon és egy cikkben összefoglaljuk véleményünket az ügyről. 

Vegyük először azt, hogy ki ő! A világ jelenlegi egyik ha nem a legjobb labdarúgója, egy zseni, aki úgy bánik a labdával, mint senki már. Megvan mindene, ami pedig kiemelten fontos pénze is! Évi fizetése 10 millió euró, és ebben nincsenek benne a plusz jutalékok és az egyéb szponzori bevételek, tehát körülbelül ezt az összeget  hozzátéve évi 20 millió eurót is kereshet.

Sok mindent köszönhet a Barcelonának, hiszen gyermekkorában állta a klub a kezeléseit! Egy profi, aki hihetetlen alázattal bír a futball és az élet iránt, ezt pedig számtalanszor és számtalan színtéren megmutatta már és meg is fogja. Vetődik fel a kérdés, mi vezeti rá arra hogy elcsaljon 4 millió eurót adóban?

Igen, 4 millió euróról van szó nem többről. Kezdjük ott, hogy sem Messi, sem pedig édesapja nem egy banki szakember, ha az lenne, nem a pályán futkosna. Egyikük sem ért a pénzhez és ezekhez a dolgokhoz, ezért szakemberek végzik helyettük a dolog ezen részét. Persze utasíthatják a szakembert csalásra, de akkor már valaki tud róla, a dolgok pedig egyszer kibukik. Ennyire senki sem hülye!

Egy fantasztikus sportolói kép, egy példakép, milliók bálványa, és ez a hírnév most mind dugába dől, dőlhet pillanatok alatt, holott semmi nincsen bizonyítva, semmi nem történt még!

Mocskos média! Igen, valaki valamit megszellőztet, megír, az pedig futótűzként kezd el terjedni, olyan ez mint egy átigazolási kacsa, csak az nem hagy maga után ekkora nyomot. Ha ki akarják csinálni Messit, tessék itt az út, itt a lehetőség! Ha kiderül, hogy nem ő volt, vagy nem tudott róla, akkor is, ez már rajta marad, soha nem mossa le magáról.

Az is lehet, hogy az egyik pénzügyi szakembere sikkasztotta el az adót saját maga részére, sőt még mi is ki tudnánk találni három különböző verziót. Például egy haragosa, vagy egy rivális klub áll a háttérben satöbbi. Nevetséges és egyben szégyenteljes az egész!

Egy valamit viszont senki se feledjen az ártatlanság vállalma mindenkit megillet, míg be nem bizonyosodik, hogy bűnös, egyszóval senki ne ítélkezzen addig, míg nincsen ítélet, nincsen hivatalos dolog!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése