2013. június 13., csütörtök

Kamber: Izraelbe mehettem volna, de a Győrrel szeretnék BL-főtáblára jutni! - nyilatkozat

A 29 esztendős Djordje Kamber immáron 2007 óta rúgja a bőrt hazánkban és ez a jövőben is így marad, derült ki a bosnyák középpályás egy a hazájában adott interjújából. 

Először Diósgyőrben tekinthette meg tudását a magyar publikum, majd pedig Zalaegerszegen töltött el szép időszakot, mielőtt 2012 februárjában négy esztendőre szerződtette őt a Győri ETO. Aki esetleg nem tudná Kamber posztját tekintve védekező középpályás, ám nem csak ezen szerepkörben, hanem a támadások építésében és azok befejezésében is jeleskedik. Elég ha megemlítjük, hogy az idei szezonban a 30 bajnokiból 27 alkalommal szerepelt, mindannyiszor kezdőként és csupán egyszer cserélte le a győriek mestere. Emellett a statisztikái kimagaslóak, mivel csatárokat megszégyenítően termelte a gólokat szám szerint 8 találatig jutott és 3 alkalommal előkészítő szerepkörben jeleskedett. Így ez utóbbi pár sorból kiderül, a Győri ETO kulcsjátékosáról beszélünk.

Kamber egy bosnyák lapnak a következő képen nyilatkozott lehetőségeivel és jövőjével kapcsolatban - "Szerződés köt a Győrhöz, és a bár a klubom kapott értem ajánlatot Izraelből, nem engedtek el. Nem is sajnálom, mivel jól érzem magam az ETO-nál. A célunk, hogy bejussunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ehhez szerencsére is szükségünk lesz a sorsolásnál. Jó lenne elkerülni a volt jugoszláv tagállamok csapatait, legszívesebben skandináv ellenfél ellen játszanék."

Nagy kíváncsisággal várjuk a sorsolást, vajon Kamber kívánsága valóra válik-e?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése