2013. június 4., kedd

CR7 lebukott? - Íme egy a távozása mellett szóló indok!

Mourinho immáron hivatalosan is a Chelsea edzője, távozásával pedig megkezdődtek a találgatások, miszerint Cristiano Ronaldo is a váltást fontolgathatja. Volt eddig indok a távozás mellett, ellenérv a maradásra, most pedig egy újabb ok, mely a klubváltás felé mutathat. 

Azzal tisztában kell lenni, hogy CR7 egyszer már kijelentette, hogy ha egyszer Angliába visszatér, akkor csak a Manchester United együttese jöhet szóba, ahol a második apjának tekintett Sir Alex Ferguson a főnök. Nos, azóta lefolyt annyi víz a Dunán, hogy a veterán skót edző visszavonult, a helyzet pedig már így közel sem egyértelmű. A Manchester City együttesét elvből kizárhatjuk, szinte biztosan, ám most ott a Chelsea, egy klub mely kitudná fizetni az árát ha akarná, a legfontosabb pedig, Mourinho személye lehet. Emellett pedig ne feledjük el a PSG-t mint számba vehető csapatot. Ez persze mind találgatás.

Nézzük, amit Madridból tudunk! Az újonnan megválasztott elnök semmi áron nem akar túladni a klub legnagyobb értékén, míg Cristiano Ronaldo a mai napig nem hosszabbította meg szerződését, mely már hónapok óta húzódik. Ennek érdekében Pérez a hosszabbítást sürgeti és hajlandó mélyen a királyi klub széfjébe nyúlni. Legalábbis a hírek erről szólnak.  

Ez mind szép és jó, de vajon miért akarja Ronaldo eladni méregdrága luxusvilláját? Igen Roni lebuktál! A sajtó már csak ilyen és minden apróságot kiszimatol, ez pedig ismét a távozásáról szóló pletykákat megerősítő hír. A portugál klasszis a Promora nevű ingatlanügynökséget bízta meg azzal, hogy értékesítse az 5,4 millió eurót érő luxusvilláját, mely 1,5 milliárd magyar forintnak felel meg. Ez nem kis tétel, több mint Ronaldo éves fizetésének a fele.

A hatalmas ház hét hálószobát és két medencét is tartalmaz, nem beszélve a hatalmas telekről. A spanyol sajtó nem tétlenkedik, a spekulációk elkezdődtek. Többen azt mondják ez már a távozás előkészítése.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése