2012. december 20., csütörtök

Tét az UEFA "becsülete", hírneve: Variációk és elméletek, véletlen vagy csalás

Az UEFA még nem adott ki hivatalos közleményt és teljesen érthető magyarázatot a mai napon történtekre. A futballt szeretők körét is roppant mód megosztja a mai nap történése, sokan mondanak sokfélét, nézzük milyen lehetséges elméletek keringenek. 

Aki nem tudná mi történt, az itt elolvashatja:
http://www.fociclub.hu/?p=9338
http://www.fociclub.hu/?p=9365

Felhívom a figyelmet, hogy ez mind csak elmélet!!!

1. Az UEFA teljesen ártalmatlan, nagyon valószínűtlen, hogy kétszer ugyanaz jöjjön ki, de a lehetőség megvan rá, így elképzelhető, hogy egy óriási véletlenről beszélünk. Így lehet, hogy jelenleg egy olyan dologban kell védekezniük, ami meg sem történt, szó sincsen csalásról.

2. Az UEFA tudott a csalásról, előre meg volt minden tervezve, hiszen rengeteg pénz lehet egy-egy párharcban, nézettség, közvetítési jogok és hasonló dolgok terén. A Sky Sports bekavart, nyilvánosságra hozott valamit amit nem kellett volna és az UEFA nem rendelkezik vészforgatókönyvvel, erre az esetre. Így most megy a tanakodás, hogyan is kéne hárítani ezt a hibát.

3. Az UEFA ki lett játszva, semmiről nem tudtak, de más külső személyek, megbabrálták a rendszert, befolyásolták a sorsolást. Ez sokaknak jól jöhet, gondoljunk fogadóirodákra, tv közvetítésekre és hasonló dolgok. 

4. A Sky Sports vagy más külső emberek, körülmények szeretnék az UEFA-t besározni, rossz színben feltüntetni. Ez egy előre eltervelt dolog volt, melybe az UEFA belesétált, így próbálják tompítani hírnevét és hitelességét.

Sokan azt mondják csalás történt, sokan pedig állítják az egész tiszta és véletlen.

Te mit gondolsz, neked mi a véleményed, esetleg van egy saját elméleted?

Ha van, akkor küld el nekünk azt a fociclub01@gmail.com címre és ha több vélemény összejön, elképezhető  hogy összetallózunk belőle egy cikket.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése